Hr zoals het moet.

Bij Rent Your Recruiter gaan we niet enkel op zoek naar kandidaten maar helpen we ook bedrijven hun volledige HR-structuur onder de loep te nemen en aan te passen waar nodig

Uw zoektocht, onze passie

Wil je als werkgever de juiste mensen aantrekken en aan je organisatie binden? Hier kunnen wij u het best bij helpen. Onze ervaren recruiters helpen jou met het screenen, plannen van een intakegesprek, werven en selecteren van de juiste kandidaat die het beste bij jouw bedrijf en de vacature past.

Omdat wij projectgericht werken verliest u geen tijd en kosten aan een vaste hr-manager. Wij werken elk project met de grootste zorg af. Onze klanten tevreden houden is onze grootste prioriteit.

Een team vol van HR.

Binnen ons ervaren team houden we van open en eerlijke communicatie. Zo kunnen wij heel gericht en snel de juiste match vinden. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat iedereen zijn eigen specialisatie heeft binnen de sector zodat we u op elk vlak kunnen adviseren en helpen. We vullen elkaar goed aan en vormen zo een hecht en sterk team.

Ready to Rent Your Recruiter?

Wil je als onderneming de juiste match vinden en aan je organisatie binden? Wij kunnen je hierbij helpen. Ervaren recruiters helpen jou met het werven en selecteren van de kandidaat die het best bij jouw bedrijf en de openstaande functie past.