Wij verbinden mensen

Samen met een team van ervaren en gemotiveerde recruiters gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Elke recruiter heeft een specialisatie zodat we u op elk vlak zo goed mogelijk kunnen bijstaan.

Annelies Cannoot

Founder Rent-Your-Recruiter

Als recruiter/consultant focus ik mij vooral op de implementatie van een rekruteringsstrategie volgens de noden van het bedrijf, raadpleeg ik de ‘insights’, bepaal ik de doelgroep en ga ik op zoek naar de ideale kandidaat voor de bedrijven waarvoor ik werk.

Shanna Fraeye

Project Recruiter - HR

Ik ben een positieve problemsolver. Door mijn nieuwsgierige natuur, verdiep ik mij graag in wat moeilijkere hoofstukken. Met mijn 10 jaar ervaring binnen de HR-wereld ben ik ervan overtuigd dat ik op vele vlakken een meerwaarde kan bieden. Ik versterk het team dan ook met heel diverse opdrachten: van recrutering tot HR-beleid helpen opzetten.

Joeki Van Goeye

Project Recruiter - HR

Na 8 jaar aan de slag te zijn als recruiter voor arbeiders en bedienden doe ik mijn job nog steeds met hart en ziel. Het contact met de klanten is voor mij van groot belang om de juiste match te kunnen vinden. Ik zal steeds goed luisteren naar wat de noden zijn van zowel kandidaat als bedrijf. Naast rekruteren zijn soft HR en payroll zaken die ik heel graag doe.

Ready for Rent Your Recruiter?

Wil je als onderneming de juiste match vinden en aan je organisatie binden? Wij kunnen je hierbij helpen. Ervaren recruiters helpen jou met het werven en selecteren van de kandidaat die het best bij jouw bedrijf en de openstaande functie past.